Audits
Certificering
Verbeteringen
Kwaliteitszorg
Project mgnt.
TQM
Audits

Kwaliteitsaudits zijn ervoor om te zien of de besturing van een bedrijf effectief is. Wanneer wij de elementen doorlichten is het onvermijdelijk dat ook de efficiency aan de orde komt. Omdat wij de uitvoerenden intensief laten participeren in het beoordelingsproces, zien we een verhoogde moraal die sterk bijdraagt aan het verbeterproces.

Interne Audits

U heeft een kwaliteitssysteem en wil graag een onderdeel daarvan door een frisse blik van buiten eens laten bekijken. Of u wilt (een groot deel van) uw systeem eens laten doorlichten. Dit kunnen wij volgens uw auditsystematiek verzorgen en zo de last van de dasbetreffende periodieke audits van u over nemen.

Auditmanagement

U heeft het al druk genoeg en zou graag het hele auditgebeuren willen uitbesteden. Dat kan. Wij maken een auditschema voor uw bedrijf en stemmen dat met u af. Daarna verzorgen zij de uitvoering en krijgt u rapportage over waar uw bedrijf staat en die u voor uw management review gebruikt. Regelmatig is er mondeling overleg om zeker te stellen dat u aansluiting houdt met wat er op uw werkvloer leeft.

Leveranciersaudits

Kunnen uw leveranciers door de beugel? Hebben zij het vermogen om aan uw eisen te voldoen en doen zij dat ook? Het meest belangrijk is om na te gaan wat er echt toe doet en dat in de dialoog met de toeleverancier zeker te stellen. Wij hebben voor u de gereedschappen om leveranciersaudits efficiënt en effectief te laten verlopen.

Due dillegence audits

U bent geïnteresseerd in een het functioneren van een andere partij. Naast hun financiële staat wilt u ook weten of de zaak “onder controle” is. Waar kijkt u dan naar? Bent u tevreden met een ISO certificaat? Vast niet. U wilt weten of welke risico’s er zijn en wat die betekenen. Eens praten hoe wij dit aanpakken?

De Quick Scan

Onze quick scan geeft snel inzicht hoe uw bedrijf ten opzichte van de norm staat. Deze scan toetst op alle aspecten van op de implementatie en de uitvoering van de norm. Hierdoor krijgt op u hoofdlijnen inzicht in de sterke en minder sterke punten van uw organisatie. Doordat de quick scan een algemeen toepasbare methode is, is de prijs slechts afhankelijk van de grootte en soort van uw organisatie en verassend laag.

 

HomeJ. van StaverenVoorwaardenContactAbout